Lokalne vesti

Počinje Kulturno leto u Kostolcu

Svi folklorni ansambli KUD-a "Kostolac" održaće u sredu, 20. juna zajednički tradicionalni koncert u centru Kostolca koji nosi naziv "Od večeras ništa na Š(kola)".

Početak koncerta je planiran za 19 časova i time će zvanično biti promovisan početak „Kulturnog leta“ u Kostolcu.

Prošlog vikenda, Prvi folklorni ansambl KUD-a „Kostolac“ imao je vrlo zapažen nastup na XI Međunarodnom folklornom festivalu koji je održan u Somboru. Isti je bio revijalnog karaktera uz učešće osam folklornih ansambala.

Najstariji aktivni folklorci, članovi folklornog ansambla „Veterani“ će ove subote učestvovati na VI Smotri folklornih veterana u Aranđelovcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend