Lokalne vesti

Počinje ponovljeno suđenje Marku Miloševiću

Ponovljeni postupak za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život po tužbi člana Otpora Nebojše Sokolovića protiv Marka Miloševića i petorice njegovih saradnika počinje u sredu u Osnovnom sudu u Požarevcu.

Sudjenje se ponavlja nakon rešenja Apelacionog suda koji je poništio raniju presudu Osnovnog suda o obustavljanju krivičnog postupka zbog zastarelosti.

Postupak će voditi isti sudija, Gordana Vidojković.

Otporaši Sokolović, Momčilo Veljković i Radojko Luković koji je poginuo pre tri godine, fizički su napadnuti u centru Požarevca 2. maja 2000. godine. Radojko Luković i Nebojša Sokolović tada su zadobili teške povrede opasne po život.

Osim Marka Miloševića, Sokolović je tužio njegove saradnike Zorana Ivanovića Roleksa, Bojana Tadića, Milana Bajića i braću Milana i Sašu Lazića.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend