Lokalne vesti

Podignuta optužnica za ubistvo

Dejan Jovanović nastradao kada je odbio da Zorana J. vozi u Kučevo, pošto je saznao da je ovome cilj ubistvo supruga ljubavnice.

Za ovo krivično delo njemu preti zatvorska kazna od pet do 15 godina, ali i kazna od dve do 12 godina, jer je optužen i za nedozvoljeno držanje oružja. Dejan je nastradao kada je odbio da Zorana vozi u Kučevo, pošto je saznao da je ovome cilj ubistvo supruga ljubavnice L.M.  

Nakon što ga je ubio jednim hicem, Zoran je Dejanovo telo odvezao u Srpce i bacio na deponiju. Nakon izvršenog zločina, Zoran je Dejanovim autom produžio do ljubavnice, ali je tada, u otimanju sa njom oko pištolja, teško ranjen, pa je kasnije operisan u požarevačkoj Opštoj bolnici. 


Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend