Lokalne vesti

Poklon vaučeri za prvorođene bebe u ovoj godini

U porodilištu Opšte bolnice u Požarevcu majkama prvorođenih beba u ovoj godini gradonačelnik Bane Spasović uručio je poklon vaučere.

Tokom prazničnih dana u Opštoj bolnici je rođeno 13 beba, dok su prve bebe rođene u 2019. godini devojčice.

“Ovo je lep primer saradnje bolnice i grada i nadam se da će se nastaviti sa ovom tradicijom. Godina je lepo počela, sa devojčicama i kažu da je to dobro, da će biti mira i blagostanja. Nadamo se da će se tako i nastaviti, da vratimo veru u porodilište i da podstaknemo mlade ljude da se što više dece rađa”, istakao je Danko Nikolić, direktor Opšte bolnice.

Gradonačelnik Bane Spasović je podsetio da je grad Požarevac već dve godine domaćin manifestacije Borba protiv bele kuge i da grad dosta radi na toj prezentaciji. Grad kroz ovu manifestaciju donira kartu 3+, za troje i više dece u porodici.

Majkama prvorođenih beba, Violeti Đorđević, Jeleni Tanasković i Dejani Demirovski uručeni su vaučeri u iznosu od 40.000 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend