Lokalne vesti

Pokret Dveri u novim prostorijama, Obradović istakao da se treba boriti za slobodne i poštene izbore

Sprski pokret Dveri svečano je otvorio i osveštao nove prostorije u Požarevcu. Na otvaranju prostorija prisustvovao je narodni poslanik i predsednik ovog pokreta Boško Obradović.

Boško Obradović je okupljenim građanima rekao da su Dveri iz svakog dana sve jače uprkos režimskoj propagandi koja 24h sata dnevno sa svih režimskih medija neprestano govori sve najgore o pokretu, programu ovog pokreta i političkoj organizaciji.

„Došlo je vreme da se progovori puna istina o političkoj mafiji koja vlada Srbijom i došlo je vreme da im obećamo da kada dođu političke promene prvi koji će završiti u zatvoru su Željko Mitrović, Dragan J. Vučićević, Goran Vesić i Aleksandar Vučić. Vreme je da se sa svih ulica i svih balkona čuje ta istina i čuje to naše obećanje, koja nije nikakva pretnja, nego najozbiljnije obećanje da za sve ono što su uradili Srbiji moraju da završe na višegodišnjoj robiji“ istakao je Obradović.

Boško Obradović je rekao da Srpski pokret Dveri, kao član Saveza za Srbiju, nalazi u kampanji bojkota izbora i da su 6 meseci pre prolećnih izbora najavili da mi na tim izborima neće učestvovati, jer praktično normalnih izbora u Srbiji više nema. On je rekao da bojkot nije povlačenje i odustajanje od borbe, bojkot je upravo borba i da cilj pokreta Dveri i Saveza za Srbiju nije bojkot nego slobodni i pošteni izbori. Obradović naglašava da će se do normalnih izbora doći bojkotom i demonstracijama kao i svim drugim vidovima građanske neposlušnosti i otpora ovoj vlasti.

„Mi već tri nedelje obilazimo čitavu Srbiju i za te tri nedelje smo praktično obišli preko 100 gradova i opština i preko 200 naseljenih mesta u njima. Tokom obilaska razgovarali smo sa građanima i objašnjavali im zašto bojkot, jer oni to ništa ne mogu da čuju na cenzurisanim velikim Beogradskim medijima. Ono što je i bila prava faza jeste da čitava Srbija čuje za bojkot, a u drugoj fazi kada ćemo iznova obići Srbijui  ićićemo zajednički kao jedan karavan i kampanja u kojem će učestvovati svi lideri opozicije koji su u bojkotu. U trećoj fazi biće potrebna kampanja na lokalnom nivou, što znači da će sve naše gradske i lokalne organizacije formirati jedan lokalni štab bojkota i da će taj lokalni štab organizovati najrazličitije aktivnosti. Među tim  aktivnostima će biti izlazak među građane, deljenje letaka, obilazak domaćinstava i razgovor sa ljudima. Kao što nema uslova za republičke parlametalne izbore, tako isto nema normalnih uslova ni za lokalne izbore, jer godinama u nazad niko od lidera opozicije, ni na lokalnom nivou nije, bio pozvan da se pojavi u postojećim medijima koji su finasirani i otkupljeni od strane lokalnih vlasti“ istakao je Obradović.

Novi predsednik gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri u Požarevcu Dragan Papović je rekao da gradski odbor pokreta u Požarevcu postoji već 9 godina.

„Pokret Dveri i Savez za Srbiju na teritoriji grada odlično funkcioniše. Privo deo  kampanje bojkota je završena i sada se prelazi u drugi ciklus te kampanje koja nosi naziv uzbudi se“ rekao je Papovć.

Nove prostorije Srpskog pokreta Dveri nalaze se u ulici Bože Dimitrijevića broj 6.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend