Lokalne vesti

Policija traga za kradljivcima pčele

Policija traga za dvojicom Šapčana koji su osumnjičeni da su u selu Kamenovo ukrali bronzanu figuru pčele tešku 300 kilograma.

Krivične prijave za krađu podnete su protiv Dragana N. (22) i Milisava N. (55) koji su tokom januara ukrali bronzanu pčelu na štetu Pčelarskog društva Mlava.

Kamenovo je čuveno pčelarsko selo, koje ima oko 1.300 stanovnika. U njemu se svake godine tokom aprila organizuje manifestacija „Dani pčelara".

Spomenik pčeli u centru sela je bio postavljen više od 10 godina. Njegova izrada koštala je više od 8.000 nemačkih maraka.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend