Lokalne vesti

Policijskoj stanici Veliko Gradište uručena oprema za bezbednost u saobraćaju

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, i njegov zamenik, Slađan Marković, primili su danas pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, načelnika Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave Požarevac, potpukovnika Dragana Ristića, načelnika Policijske stanice Veliko Gradište, Darka Pajkića, i komandira PS, Nikolu Mitrovića, i tom prilikom im uručili saobraćajnu opremu neophodnu za rad ove službe.

“Кao i svake godine, opština je izdvojila sredstva za opremu iz programa Saveta za bezbednost u saobraćaju kako bismo sprečili neželjene situacije. Ova sredstva su skromna, ali značajna za bezbednost saobraćaja. Saradnja sa policijom je na visokom nivou i ovom prilikom im zahvaljujem. Zadovoljni smo situacijom i nastavićemo i dalje da pomažemo, a namera nam je da kroz edukaciju i kaznenu politiku smanjimo broj nezgoda. Takođe, u planu je otvaranje poligona i nabavka opreme za decu.“, istakao je predsednik Milić.

Policijskoj stanici je uručena standardizovana formacijska oprema – dva alkometra marke AlcoTrue, eksterna baterija za radarski uređaj T-III i digitalni fotoaparat marke Nikon.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend