Lokalne vesti

Politehnička škola obeležila 29 godina postojanja

Politehnička škola obeležila je 29 godina postojanja, a kao poklon učenicima za svoj jubilej otvoren je kabinet za informatiku i predstavljeni simulator vožnje.

Kako je istakao Saša Pavlović, zamenik gradonačelnika, lokalna samouprava je za opremanje kabineta informatike sa 16 računara u ovoj školi izdvojila milion dinara.

Darko Radovanović, direktor škole je rekao da je opremljenost škole na visokom nivou kao i da škola prati najnovije trendove kada su u pitanju informacione tehnologije i da ih uspešno implementira u proces obrazovanja.

Na svečanoj akademiji uručena su priznanja zaposlenima koji su ostvarili zapažene rezultate u školskoj 2018/2019 godini, kao i jubilarne nagrade zaposlenima.

Posetioci su mogli da pogledaju izložbu radova učenika koji su učestvovali na likovnoj koloniji u organizaciji škole.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend