Lokalne vesti

Poljoprivrednici iz Velikog Gradišta na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Plovdivu

Poljoprivredni proizvođači iz opštine Veliko Gradište, uz podršku opštine, tradicionalno posećuju međunarodni sajam poljoprivrede, a ove godine izbor je pao na sajam u Plovdivu u Bugarskoj.

Poljoprivrednici ove opštine su, u periodu od 21. do 23. februara, imali priliku da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz ove oblasti, pre svega poljoprivredne tehnike, ali i sa novim selekcijama semena i drugim novitetima u savremenoj poljoprivredi. Ujedno, sajam je mesto gde proizvođači lakše i brže stupaju u kontakt sa prodavcima i u mogućnosti su da neposredno razmene iskustva stečena u radu.

Pored poljoprivredenog, u isto vreme održan je i sajam vina i hrane pa su posetioci bili su u prilici da degustiraju hranu karakteristučnu za Bugarsku, kao i kvalitetna bugarska vina.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend