Lokalne vesti

Pomoć penzionerima koji imaju primanja manja od 30.000 dinara

Tokom sledeće nedelje će se krenuti sa deljenjem pomoći za sve penzionere čija su primanja manja od 30 hiljada dinara mesečno, saopštio je Štab za vanredne situacije grada Požerevca.

Ova pomoć podrazumeva higijenske i lanč pakete u vrednosti od 4000 dinara.

Takođe, pomoć je namenjena i za sva nezaposlena lica (4000 osoba) koja su evidentirana pri Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Pomoć je planirana u sledeća dva meseca.

Za ove namene biće utrošeno se preko 50 miliona dinara.  

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Sto se tice ovih lanc paketa, totalna je laz. U paketu dodje 1 makarone, 1 supa, 1pasteta,1l ulja, 1 kg secera, 1 kg brasna, 1 kutijica praska Meriks 250 gr, 1 sapun, 1 t. papir. Sve ukupno 800 din. O kojem paketu od 4000 din oni pricaju. Laz.

%d bloggers like this:
Send this to a friend