Lokalne vesti

„Pomozimo svakom detetu“

Humanitarna priredba „Pomozimo svakom detetu“ biće održana danas od 19.30 u Centru za kulturu Požarevac, a sav prihod biće namenjem „Centru za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju“.

Cilj manifestacije je dati podršku i pomoći deci koja teško žive, a kojima je pomoć neophodna kaže Vladimir Strahimir jedan od organizatora ove humanitarne akcije.

U humaniranoj priredbi „Pomozimo svakom detetu" učestvuju sve osnovne škole iz Požarevca, plesna škola „Bolero", baletski studio „Amadeus" i hor „Nada", a cena ulaznice je 150 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend