Lokalne vesti

Poništena presuda za ubistvo komšije

Apelacioni sud u Kragujevcu ukinuo je prvostepenu presudu Višeg suda u Požarevcu, kojom je T.Ž. (54) iz Prugova osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva komšije Darka Petrovića (35), izvršenog 31. januara 2016. godine.

Usvajajući žalbu odbrane optuženog, Apelacioni sud je naložio da se, pre održavanja novog glavnog pretresa, obavi rekonstrukcija događaja na licu mesta. Ovaj zločin dogodio se pola sata pre ponoći, na pragu kuće Darkovog oca u Prugovu, kod koga je on bio na večeri sa svojom suprugom.

Nakon što je krenuo kući, koja se nalazi u istom dvorištu, Darko je počeo da obuva patike, kad su odjeknuli hici koji su ga usmrtili na licu mesta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend