Lokalne vesti

Ponovo bez vode u aprilu

Zbog remonta trafo stanice na izvorištu Ključ, sa koga se grad snabdeva vodom, Požarevljani su juče ostali bez vode od jutarnjih časova do kasno noću. Kako saznaje Boom 93, još jedno isključenje vode u čitavom gradu očekuje nas u prvoj polovini aprila kada će se vršiti redovni remont elektroenergetskih postrojenja u delu Požarevca.

U Požarevcu juče vode nije bilo od 9.30 ujutro do 23 časa. Viši spratovi zgrada i kuće na brdu vodu su dobili još kasnije. Razlog za isključenje bio je remont trafostanice na izvorištu. Tokom dana, grad se snabdevao vodom iz šest cisterni, od kojih je jedna bila stacionirana u bolnici.

Nezvanično saznajemo da naredno isključenje vode u čitavom gradu Požarevljane očekuje u prvoj polovini aprila, kada se vrši redovni remont elektroenergetskih postrojenja u delu Požarevca u kojem se nalazi i izvorište vode.

Isključenje će biti kraće od jučerašnjeg, ali će deo građana, u prvoj polovini dana, osim vode ostati i bez električne energije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend