Lokalne vesti

Ponovo kidanje električnih kablova u Sinđelićevoj…

Drugi dan za redom dolazi do kratkotrajnih prekida u distribuciji električne energije kod dela korisnika u zoni oko Sinđelićeve ulice. Zbog toga dolazi i do prekida u emitovanju radijskog programa i internet striminga Boom 93.

Kako smo se uverili na terenu, dolazi do oštećenja električnih kablovi tokom izvođenja radova na kišnoj kanalizaciji u Sinđelićevoj ulici.

Osim prekida u emitovanju, Boom 93 se pričinjava i šteta na električnim uređejima zbog čega ćemo u narednom periodu preduzeti odgovarajuće mere kako bi zaštitili svoje poslovanje.

Oštećenja električnih kablova i prekidi u snabdevanju električnom energijom dešavali su se i prethodnih meseci tokom radova na postavljanju infrastrukture u Sinđelićevoj ulici.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend