Lokalne vesti

Ponovo raspisana prodaja poslovne zgrade u ulici Ilije Gojkovića

Republička direkcija za imovinu ponovo je raspisala je javni oglas o otuđenju nepokretnosti u svojini Republike Srbije za poslovni prostor u ulici Ilije Gojkovića broj 9 u Požarevcu.

Prostor koji se prodaje na ovoj lokaciji obuhvata zgradu poslovnih usluga- poslovni prostor, površine 192m2, koja se sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja i zemljišta pod zgradom- objektom.

Za razliku od prvog oglasa kada je početna kupoprodajna cena za ovaj objekat bila 375 936 evra po srednjem kursu Narodne banke srbije. U novom oglasu kupoprodajna cena iznosi oko 225 561 evra.

Visina depozita za učešće u postupku iznosi 2556,16 evra prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Rok za dostavljanje ponuda je 12. novembar.

Više informacija o novom oglasu možete pročitati OVDE.

O prvom raspisanom oglasu možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend