Lokalne vesti

Poptisan ugovor o rekonstrukciji Ulice Vojvode Đuše

Grad Smederevo, uz sufinansiranje Ministarstva privrede Republike Srbije, pokrenuo je aktivnosti na rekonstrukciji Ulice Vojvode Đuše u Smederevu.

Projekat rekonstrukcije izradilo je u 2018. godini Javno preuzeće “Urbanizam Smederevo“, a početkom 2019. godine Ministarstvo privrede je u okviru svog godišnjeg poziva za učešće u projektu “Gradimo zajedno“ odobrilo sredstva za sufinansiranje radova na rekonstrukciji.

Nakon sprovedenog  izbora izvođača radova od strane Ministarstva, 7. maja gradonačelnica grada Smedereva Dr Jasna Avramović potpisala je Ugovor o izvođenju radova između Ministarstva, Grada Smedereva i izabranog izvođača radova. 

Početak radova na rekonstrukciji očekuje se do kraja maja, a trajanje radova je predviđeno 45 dana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend