Društvo Lokalne vesti Naše pare

Pored mesne zajednice, prodavnica, šalter Pošte i apoteka

Nova zgrada Mesne zajednice „Čačalica“ na mestu stare koja je izgorela u požaru početkom oktobra 2018.godine, trebalo bi da bude izgrađena u toku ove godine. Prema projektu u zgradi bi pored kancelarija mesne zajednice trebalo da se nađe i prostor za prodaju, poštanski šalter i apoteka.

Nova  zgrada mesne zajednice bi trebalo da bude prizemni objekat sa površinom od blizu 480 kvadrata korisnog prostora.

Javna nabavka je u toku, a procenjeno je da bi radovi na izgradnji trebalo da koštaju oko 25,6 miliona dinara, bez poreza.

Prateći sadržaji u objektu bi trebalo da zadovolje neke od potreba građana u ovom delu Požarevca.

Podsećamo da je stari montažni objekat mesne zajednice u ulici Požarevačkog partizanskog odreda do temelja izgoreo u požaru koji je izbio u susednoj prodavnici.

Pored izgradnje objekta mesne zajednice Čačalica, grad je ove godine predvideo kapitalna ulaganja u rekonstrukciju delova objekata  nekoliko seoskih mesnih zajednica.   

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend