Lokalne vesti

Poskupele karte za prevoz i kablovska televizija

Od 1. oktobra prevoznik „Veolia transport – Litas“ podigao je cene prevoza putnika u međumesnom saobraćaju od 5 do 15%, dok je kablovaski provajder SBB povećao cenu mesečnog održavanja za 10%.

Cena povratne karte Požarevac – Beograd – Požarevac od 1. oktobra iznosi 1115 dinara, dok je u jednom pravcu 715 dinara.

Na linijama unutar Braničevskog okruga cene karte su povećane za 50 dinara, tako da autobuska karta po novom cenovniku do Velikog Gradišta iznosi 325 dinara.

Do Petrovca na Mlavi i Kučeva cena karte je povećana sa 300 na 350 dinara, dok je do Žagubice potrebno izdvojiti 555 dinara.

Cene karata u u gradsko-prigradskim linijama nisu menjane, tako da je cena gradske vožnje i dalje 75, dok je do Kostolca cena karte 150 dinara.

Početkom meseca svoje cene je povećao i kablovski provajder SBB, tako da je nova cena mesečnog održavanja 1036 dinara, navodi se na njihovom zvaničnom sajtu, dok cene internet paketa nisu menjane.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend