Lokalne vesti

Poskupljenja!

Struja je od danas skuplja za 14 odsto za sve one koji troše više od 350 kilovata mesečno. Požarevljane neće pogoditi samo poskupljenje električne energije već i svih ostalih računa lokalnih komunalnih preduzeća.

Iako je 1.april dan šale, mnogi građani u Požarevcu danas se neće smejati pri pomisli na uvećanje troškova koje plaćaju javnim preduzećima.

Cena električne energije skočila je za domaćinstva za oko 14 odsto. U elektrodistribucijama tvrde da poskupljenje neće osetiti oni koji troše do 350 kilovata mesečno, a takvih je prema njihovim statistikama polovina potrošača u Srbiji.  

Ako takvih i ima u Požarevcu, većinu neće zaobići poskupljenje komunalnih usluga u Toplifikaciji, Vodovodu i kanalizaciji, Parking servisu i Komunalnim službama.

Usluge grejanja, vode, kanalizacije, parkiranja, iznošenja smeća i ostalih komunalnih usluga od danas poskupljuju za 4,5 procenata. Nove uvećane račune građani će dobiti početkom maja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend