Lokalne vesti

Posle zahlađenja novo upozorenje zbog visokih temperatura

Posle kratkog zahlađenja Republički hidrometerološki zavod prognozira da će u nerednim danima doći do novog toplotnog talasa.

Prema podacima na portalu RHMZ-a za ponedeljak je na snazi žuti meteoalarm, dok će za utorak i sredu na snazi biti narandžasti metoalarm zbog prognoziranih visokih temperatura. Takođe biće na snazi i upozorenje zbog visokog indeksa UV zračenja.

Prema prognozi portala weather2umbrella u Požarevcu se u narednim danima očekuju visoke temperature. U ponedaljak maksimalna dnevna temperatura biće do 38 stepeni sa indeksom UV zračenja od 7.5. U utorak i sredu, 20. i 21. avgust, očekivana temperatura biće 40 stepeni sa UV zračenjem od 7.4. Prema prognozi ovog portala najtopliji dan ove nedelje očekuje se u četvrtak 22. avgusta kada će u Požarevcu temperatura iznostiti od 41 stepena.

Nove padavine se očekuju u subotu i nedelju, 24. i 25. avgusta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend