Lokalne vesti

Pošta Srbije obustavila post- ekspres

Pošta Srbije” privremeno je obustavila "post-ekspres" usluge kao i usluge "keš-ekspres".

U narednom periodu, tokom trajanja vanrednog stanja, kako navode u Pošti Srbije nesmetano će pružati univerzalne poštanske usluge i obavljati poslovanje sa novcem.

U poštama će i dalje moći da se šalju i primaju  pošiljke do 2 kilograma i paketi do 10 kilograma a nastavlja se i promet pisanih pošiljki za sudske, upravne i prekršajne postupke,  poštanskih uputnica u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju kao i novčanih doznaka u međunarodnom saobraćaju – Western Union i MoneyGram i PostNet uputnice.

Funkcionisaće uplate i isplate na tekući račun kao i uplate komunalnih usluga i p laćanje obaveza kao što su porezi i takse. Pošte rade skraćeno, radnim danima od 10 do 17 časova, a subotom od 10 do 14 sati.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend