Lokalne vesti

Postanite bloger

Ukoliko imate šta da kažete na bilo koju temu u vezi sa našom svakodnevnicom - dobrodošli!

Opletite po svemu što smatrate nepravednim i lošim, pohvalite sve što smatrate dobrim i korisnim, podelite sa posetiocima sajta i bloga sve što mislite da bi nekome moglo da pomogne.

Imajte na umu da se na blogu ne menja čitav svet i ne pomeraju planine, već utiče na jedan relativno mali deo naše okoline koji deli našu želju za promenom sistema vrednosti u društvu.

Tolerancija i različitost mišljenja su upravo ono što ovaj vid komunikacije čini tako dragocenim.

Ne postoji način da bilo šta cenzurišemo niti to želimo, jer sama priroda bloga kao submedija se protivi tome. Ipak, želeleli bismo da napomenemo sledeće: ovaj sajt je naša mala sigurna kuća za slobodu mišljenja ili iznošenje stavova ili barem jedno od utočišta.

Budući da ga mi osećamo kao takvog, prirodno je da očekujemo od blogera pristojnost i meru, odnosno neku vrstu fer pleja koji se podrazumeva i na sportskom terenu.

To ne znači da iko od Vas očekuje da se suzdržavate, naprotiv, samo da pokažete ukus i malo stila u odabiru tema i njihovom prezentovanju.

Takođe, nepoželjna su prepucavanja, ubeđivanja i slični ego-tripovi koji, realno, apsolutno nikome ne koriste, pa ni onome ko njima puni virtualni papir.

Ukoliko želite da postanete bloger pošaljite mejl koji sadrži: ime i prezime, vrlo kratku profesionalnu biografiju, vaš kontakt telefon i e-mail na:

office@boom93.com

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend