Lokalne vesti

Postavljen krov na konaku i završeni radovi u porti crkve u Laznici

Radovi na uređenju crkve u Laznici intenzivirali su se poslednjih godina, te tako nakon obnove fasade crkve pre četiri godine, što je bila prva obnova fasade na ovom verskom objektu nakon 30 godina, zahvaljujući naporima lokalne samouprave i Ministarstvu pravde i vera RS, nastavilo se podizanje konaka i radovi na uređenju porte crkve SV Georgija, što je takođe ovih dana uspešno privedeno kraju.

Radost jereja lazničke i selištanske parohije Danila Glišića i ostalih vernika, je nemerljiv, a zahvalnost ka svim dobrotvorima velika. 

Poznato je da Opštinska uprava ulaže jednake napore ka poboljšanju života i rada meštana u svim naseljima na svim aspektima, te tako i na uređenju verskih objekata. Nakon obnove konaka u Bliznaku, Кrepoljinu i Trške crkve , sasvim novi izgled dobija i  crkva u najvećem naselju opštine – Laznici.Odziv meštana  da dobrovoljnim prilozima  učestvuju u akciji je bio izuzetan, gde nije bila naročito važna visina uloga, već  da se učestvuje srcem.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend