Lokalne vesti

Postavljeni brojači slobodnih parking mesta

Javno komunalo preduzeće „Parking servis“ Požarevac postavilo je prve brojače slobodnih parking mesta.

Brojači parking mesta postavljeni su u ulici Moše Pijade kod Centralne apoteke i u Drinskoj ulici kod zgrade Načelstva. Ti brojači pokazivaće broj slobodnih mesta na zatvorenim parkilaištima kod pijace „Krug“ i kod zgrade „Načelstva.

Marija Papović, direktor JKP „Parking servis“ za Boom93 kaže da su brojači parking mesta projekat na kome ovo javno preduzeće radi od početka godine. Prema njenim rečima cilj ovih brojača mesta je da skraćenje vremena traženja slobodnog parking mesta u gradu kao i rasterećivanje zatvorenog parkirališta kod pijace „Krug“, tako što će vozače preusmeriti na ostala zatvorena parkirališta kod zgrade „Načelstva“ i Doma Omladine.

Marija Papović je najavila da će u nastavku projekta biti postavljeno još ovakvih brojača slobodnih parking mesta.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend