Lokalne vesti

Postavljeni novi brojači parking mesta

Javno komunalno preduzeće “Parking servis” nastavilo je projekat postavljanja brojača parking mesta. Postavljena su dva brojača na ulazu u novi kružni tok iz pravca Autobuske stanice.

Novi brojači pokazuju broj slobodnih parking mesta na parkiralištima “Pijaca” i “Dom omladine”, čime su kako kažu u ovom preduzeću želeli da vozače usmere na parking kod Centra za kulture, gde uvek mogu da nađu slobodno mesto.

Vrednost ove nabavke je 372.000 dinara, a iz “Parking servisa” navode da će nastaviti sa ovim projektom, budući da se pokazao kao koristan.

Projekat postavljanja brojača parking mesta za zatvorena parkirališta, pokrenut je prošle godine sa ciljem da se vozačima skrati vreme prilikom traženja slobodnog parking mesta obzirom da digitalni brojači pokazuju u relnom vremenu broj slobodnih parking mesta na svakom zatvorenom parkiralištu.

Primećeno je da zatvorena parkirališta „Načelstvo“ i „Dom omladine“ nisu iskorišćena u svom punom kapacitetu, dok su istovremeno  na zatvorenom parkiralištu „Pijaca“ gužve i redovi stalna pojava. Prošle godine brojači su postavljeni na dve lokacije u gradu, kod Centralne apoteke u ulici Moša Pijade i u Drinskoj ulici kod zgrade Načelstva, pri čemu je tada bio cilj da se efikasnije koristi parking „Načelstvo“.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend