Lokalne vesti

Postavljeno još 49 korpi

Javno preduzeće komunalne službe postavilo je drugu količinu novih betonskih korpi za otpatke koje pored limenog dela za otpatke imaju i pepeljaru.

U gimnaziji i na autobuskoj stanici postavljeno je po 2 betonske korpe, u ulici Lole Ribara 30, zatim u ulici Vladimira Vujića 8, a ispred muzeja na Tulbi postavljeno je 7 novih korpi.

U Kostolcu sada postoje 18 korpi, a čeka se postavljanje još 22.

Od ponedeljka se planira postavljanje još 96 korpi u gradu Požarevcu.

Iz Fonda za zaštitu životne sredine opredeljeno je oko 6,9 miliona dinara za nabavku 335 betonskih korpi za otpatke za Požarevac i 40 za Kostolac.

Poslednjih nekoliko godina bio je uočljiv nedostatak korpi za otpatke u gradu. U komunalnom se nadaju da će nove betonske korpe doprineti boljoj slici Požarevca bez otpadaka na ulicama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend