Lokalne vesti

Potpisan Sporazum između Požarevca i Iraklije

U subotu, 31. marta u zgradi Gradskog zdanja potpisan je Sporazum o raznovrsnoj saradnji između grada Požarevca i grada Iraklije u Grčkoj.

Potpisnici Sporazuma su Miodrag Milosavljević, gradonačelnik Požarevca , Jorgos Kucakis, predsednik opštinske korporacije Iraklije i Nikos Gogas, predsednik Skupštine Iraklije.

Sporazum podrazumeva kulturnu, umetničku, obrazovnu i sportsku saradnju između ova dva grada kaže Milosavljević i dodaje da će potpisani Sporazum omogućiti bolji životni standard u Požarevcu i Irakliji.

Predstavnici grčkog grada Iraklije zahvalili su na ukazanoj pomoći grčkom narodu tokom I svetskog rata i najavli su dalju saradnju i bratimljenje sa gradom Požarevcom.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend