Lokalne vesti

Potpisan ugovor o donaciji za Projekat ,,Bez alata nema ni zanata“

Gradonačelnica grada Smedereva, dr Jasna Avramović potpisala je ugovor o donaciji sa organizacijom Swiss PRO za Projekat ,,Bez alata nema ni zanata" kojim je Grad Smederevo konkurisao kod UNOPS a u okviru programa Swiss PRO i koji će se sprovoditi sa Savezom socijalno humanitarnih organizacija.

Donator je odlučio da finasira projekat grada u iznosu od 12.540,00 dolara.

Projekat ima za cilj obučavanje osoba sa invaliditetom za rad na proizvodnji predmeta ručnih radinosti, vođenje posla i izradu biznis plana kao i za izradu projekata njihovih organizacija. Takođe, organizovaće se sajam proizvedenih predmeta osoba sa invaliditetom na kojem bi trebalo da proizvodi pronađu svoj put do tržišta.

Projekat će se sprovoditi u narednom periodu. Zainteresovani polaznici ovih obuka mogu se javiti Savezu socijalno humanitarnih organizacija na telefon 4631-536 ili  email: info@savezosi.org.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend