Lokalne vesti

Potpisani ugovori sa studentima koji su ostvarili pravo na stipendije opštine Petrovac na Mlavi

Juče je u velikoj sali opštine Petrovac na Mlavi obavljeno potpisivanje ugovora sa studentima koji su ostvarili pravo na stipendije opštine Petrovac na Mlavi za školsku 2018/2019. godinu po konkursu br. 67-76/18-02 od 29.10.2018. godine.

Predsednik opštine Petrovac na Mlavi gospodin Duško Nedinić obratio se studentima i poželeo im da budu uspešni studenti, kao i  dobri i uspešni ljudi. Studentima je uručen i prigodan poklon opštine Petrovac na Mlavi.

Ove godine ugovor je potpisalo 27 studenata što čini ukupan broj od 65 studenata koje stipendira opština Petrovac na Mlavi, koja je u svom budžetu za 2019. godinu predvidela 7.2 miliona dinara za stipendiranje najboljih studenata.

Stipendije se studentima isplaćuju u 10 mesečnih rata, 11.000 dinara mesečno.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend