Lokalne vesti

Potpisani ugovori sa udruženjima građana, crkvama i verskim zajednicama

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, potpisao je danas ugovore sa predstavnicima udruženja građana, crkava i verskih zajednica kojima su odobrena sredstva kao podrška u radu, po konkursu raspisanom u martu ove godine.

Stiglo je 29 prijava projekata udruženja i pet od strane crkava i verskih zajednica. Iznos dodeljenih sredstava za udruženja iznosi 2.550.000 dinara dok je za crkve opredeljeno 1.500.000 dinara.

Кomisija je vrednovala dostavljene projekte i donela odluku da se četiri udruženja odbiju zbog nekompletne dokumentacije, neispunjavanja uslova ili neopravdanosti prijekta, a 25 projekata je odobreno.

Što se tiče crkava i verskih zajednica, Crkva iz Carevca je u međuvremenu odustala od projekta, a preostale četiri dobile su sredstva.

Po zaključenju ugovora, predsednik je čestitao svim predstavnicima poželevši im uspeh u radu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend