Lokalne vesti

Potpisani ugovori za uređenje romskih naselja u 11 gradova

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) potpisala je ugovore sa 11 gradova i opština koji će dobiti podršku prilikom izrade urbanističkih planova za uređenje romskih naselja.

Reč je o Kučevu, Beočinu, Baču, Leskovcu, Kuršumliji, Vrnjačkoj Banji, Bujanovcu, Somboru, Pećincima, Lebanu i Surdulici.

Generalni sekretar SKGO Đorđe Staničić naglasio je da je veoma važno da pored donatora i lokalne samouprave sufinansiraju aktivnosti, što če biti garancija da će taj posao biti urađen na pravi način, saopštio je SKGO.

„Na ovaj način dobijamo još jednu potvrdu zainteresovanosti svake od opština, što nam pruža sigurnost da će se i kasnije aktivnosti odvijati u skladu sa politikom razvoja svake od lokalnih samouprava, i da će sredstva za buduće namene ove vrste biti obezbeđena“, istakao je Staničić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend