Lokalne vesti

Potrebna medicinska oprema

Načelnica Dečjeg odeljenja Opšte bolnice u Požarevcu dr Hranislavka Dimitrijević novinarima je ukazala na potrebu za adekvatnijim opremanjem ovog odeljenja medicinskom opremom.

Ona kaže da je odeljenju pre svega neophodna nova vaga za merenje dece prema kojoj se određuje i doziranje lekova, kao i novi EKG koji su prinuđeni da pozajmljuju od drugih službi.

Dimitrijević je istakla i da na odeljenju postoji problem u pogledu niskog stepena higijene kod pacijenata iz socijalno ugroženih porodica i iskazala potrebu za osnovnim higijenskim sredstvima.

Ona je danas sa direktorom požarevačke bolnice prisustvovala uručenju poklona za mališane koji se leče na odeljenju, a koje je obezbedila Demokratska stranka u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend