Lokalne vesti

Povezivanje privrednika

Regionalna privredna komora Požarevac sa svojim aktivnostima na projektu „Poslovno povezivanje u mrežu u skladu sa najboljom praksom EU“ počele su prošle godine, a do sada su realizovane sve aktivnosti predviđene Projktnim planom.

Projekat je ostvaren u okviru poziva „Jačanje dijaloga između organizacija civilnog društva Srbije i EU, a zadatak je bio da se predstavnici privrednih drustva iz malih i srednjih preduzeća upoznaju sa temom klastera.

Cilj projekta je povezivanje privrednika i upostavljanje privredne saradnje u pograničnom regionu rekla je Milica Mitković, predsednica Komore i potpisnik ugovora o donaciji.

Projekat je finansiran od strane EU sa 85 posto i 15 posto iz sredstava privredne komore.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend