Lokalne vesti

Povoljni vremenski uslovi za odvijanje saobraćaja

Kako je saopštio danas Auto moto savez Srbije, nastavlja se period povoljnih vremenskih prilika za obavljanje saobraćaja. Vozačima se ipak savetuje i dodatan oprez prilikom vožnje.

Kako je leto vreme godišnjih odmora i frekventnijeg saobraćaja na putevima, iz Saobraćajne policije Požarevac su apelovali na vozače ali i pešake na dodatan oprez. U prvoj polovini ove godine, na području PU Požarevac 8 osoba je izgubilo život. Međutim u odnosu na prošlu godinu, broj nezgoda sa smrtnim ishodom je smanjen za oko 35%.

Iz AMSS-a Nnavode da se na najfrekventnijim putnim pravcima zbog letnje turističke sezone tokom dana očekuje pojačan saobraćaj, posebno na putevima iz pravca Hrvatske i Mađarske, kao i ka Makedoniji.

Svim vozačima se savetuje da prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

Inače, zadržavanje na granicama je oko 30 minuta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend