Lokalne vesti

Požar u restoranu u „Zabeli“

Ugašen je požar koji je u petak poslepodne izbio u restoranu „Preporod“ u Zabeli.

Boom 93 nezvanično saznaje da je gorelo oko 600 kvadrata i da je požar najverovatnije izbio u kuhinji restorana.

Vatrogasno-spasilačkoj jedinici požar je prijavljen oko 13 časova.

Procenjuje se da je pričinjena znatna materijalna šteta, a samo brzom reakcijom vatrogasaca sprečeno je veće oštećenje objekta.

Tanjug javlja da je požar gasilo četvoro vozila vatrogasne brigade. U restoranu koji je zahvaćen požarom rade i osudjenici koji izdržavaju zatvorske kazne. 

Ističući da bezbednost zatvora nije ugrožena, u Upravi za izvršenje zavodskih sankcija napomenuli su da je požar zahvatio oko 200 kvadratnih metara površine. 

U „Zabeli“ se nalazi više zatvorskih zgrada, medju kojima su i „sedmi paviljon“ predvidjen za osudjenike za teška krivična dela, kao i „Specijalni zatvor“ u kom kazne od po 40 godina zatvora služe Milorad Ulemek Legija, Radomir Marković i drugi osudjeni zbog najtežih krivičnih dela.

Kako Boom93 nezvanično saznaje, požar je ugašen.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend