Lokalne vesti

Požarevac dobio novog načelnika policije

Dosadašnjeg šefa policije u Požarevcu Dejana radenkovića zameniće Saša Mitrović, potvrđeno je Boom 93.

Danas će biti održan kolegijum na kome će se razmatrati o aktuelnim izmenama i stupanja na dužnost novog šefa policije Mitrovića.

Saša Mitrović je inače pomoćnik direktora srpske policije. Dejan Radenković  koji je do sada brinuo o bezbednosti Braničevskog okruga se vraća u Upravu kriminalističke policije MUP Srbije.

Radenković, koji je inače pomoćnik načelnika UKP generala Rodoljuba Milovića, izvesno vreme ostaće u Požarevcu kako bi Mitroviću pomogao na novom zadatku. Kasnije će se pridružiti kolegama u UKP, gde će nastaviti borbu protiv kriminala i korupcije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend