Lokalne vesti

Požarevac po deveti put najhumaniji grad

Grad Požarevac će u petak 13. decembra u Svečanim salonima grada Beograda primiti po deveti put kao najuspešniji grad po ostvarenom nivou davanja krvi u odnosu na broj stanovnika.

Konačan broj davalaca u ovoj godini biće poznat pred kraj meseca ali se očekuje da bude na nivou prošle godine oko 6% davalaca krvi na ukupan broj stanovnika u Požarevcu.

Takođe Crveni krst Požarevac će na ovoj svečanosti primiti nagradu za najbolje organizovane akcije davanja krvi tokom letnje i zimske kampanje Instituta za transfuziju Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend