Lokalne vesti

Požarevac ponovo bez grejanja

U Požarevcu je danas ponovo došlo do prekida u grejanju zbog kvara na toplifikacionom sistemu, saznaje nezvanično Boom 93.

Javno preduzeće Toplifikacija nije se oglasilo bilo kakvim zvaničnim obaveštenjem povodom prekida u snabdevanju.

Podsećamo da je prošlog ponedeljka takođe došlo do kvara na sistemu zbog čega grejanja nije bilo u čitavom gradu. Nadležni u Toplifikaciji tada su odbili da radiju Boom 93 obrazlože razloge za prekid u snabdevanju, navodno zbog nezadovoljstva načinom na koji radio izveštava.

U danima vikenda, 5. i 6.novembra u gradu nije bilo grejanja po 12 sati dnevno da bi se otklonili problemi sa gubitkom demineralizovane vode u sistemu. Javnost o ovim, kako nezvanično saznajemo, planskim isključenjima nije bila unapred obaveštena.

Gradonačelnik Požarevca kaže da je tada o isključenju obavešten lično i da je tražio od Toplifikacije da se o tome obavesti javnost.

Prema nezvaničnim najavama, kvar na sistemu grejanja trebalo bi da se otkloni danas u drugoj polovini dana.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend