Lokalne vesti

Požarevac u nedelju bez struje i vode

Zbog radova na otklanjanju kvara u TS 110/35 Požarevac u nedelju 3. novembra od 5,45 do 7,15 časova, bez električne energije ostaće ceo Požarevac, kao i naselja Poljana, Prugovo, Lučica, Ljubičevo, Dragovac, Zabela, Brežane, batovac, Živica, Dubravica i Ćirikovac. Usled ovih radova doći će do prekida rada izvorišta i napajanja potrošača vodom na teritoriji grada.

Кako se navodi u saopštenju JКP „Vodovod i kanalizacija“ nakon normalizacije napajanja električnom energijom, doći će do blagovremenog uspostavljanja snabdevanja potrošača vodom na teritoriji grada.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend