Lokalne vesti

Požarevačka bolnica dobila porođajni sto

Opštoj bolnici u Požarevcu Međunarodni klub žena iz Beograda uručio je danas porođajni sto. Donacija je realizovana u okviru akcije Fonda B92 „Bitka za bebe“.

Sredstva za nabavku porođajnog stola prikupljena su na dobrotvnornom bazaru održanom u decembru prošle godine. Preko akcije „Bitka za bebe“, osim požarevačke bolnice, opremu je dobila i dečja klinika u Tiršovoj, istakla je supruga ambasadora Japana u Srbiji, Ecuko Cunozaki.

Direktor bolnice dr Srećko Bosić rekao je da se radi o vrednoj donaciji i opremi koja je bila neophodna ginekološko-akušerskom odeljenju.

Međunarodnom klubu žena, gospođi Cunozaki i Fondu B92, na pomoći koja je do sada pružena Požarevcu zahvalio se i gradonačelnik Miomir Ilić.

Međunarodni klub žena okuplja više od 200 članova volontera iz više od 40 svetskih zemalja.

Kao nevladina i neprofitna organizacija, sa vezama u diplomatskim i međunarodnim poslovnim krugovima, nastoji da internacionalnom okruženju ponudi bolje razumevanje uslova u Srbiji radi lakšeg poslovanja, da promoviše znanje i svojim radom pomogne prikupljanju sredstava za humanitarne i društvene projekte.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend