Lokalne vesti

Požarevljani dobitnici Svetosavske nagrade

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dodelilo je danas u Vladi Republike Srbije Svetosavske nagrade. Među dobitnicima ove nagrade su i Nataša Nikolić Gajić, učiteljica u Osnovnoj školi „Kralj Aleksandar I“ i Tomica Stojanović, član gradskog veća zadužen za prosvetu i bivši direktor Osnovne škole u Bradarcu.

Školska uprava Požarevca ima četiri dobitnika Svetosavske nagrade, a pored pomenute dve, nagrade su dobili Slavoljub Stojadinović iz Velike Plane i Dragana Andrić iz Smederevske Palanke.

Svetosavska nagrada dodeljuje se za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređenju obrazovno-vaspitne prakse i razvoju naučnih i umetničkih dostignuća pojedinaca, ustanova i kompanija u oblasti obrazovanja i vaspitanja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend