Lokalne vesti

Požarevljanin raketama zapalio komšijine pomoćne zgrade

Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Željka M. (45) iz Malog Laola, osumnjičenog za izazivanje opšte opasnosti, izazivanjem požara u jednom domaćinstvu u njegovom komšiluku.

On je osumnjičen da je tokom novogodišnje noći ispaljujući rakete iz svog dvorišta izazvao požar u domaćinstvu Dragana Stojanovića iz Malog Laola. U požaru su izgoreli ekonomski objekti, poljoprivredne mašine, kukuruz, pšenica i slama skladišteni u tim objektima, a pričinjena materijalna šteta procenjena je na oko tri miliona dinara.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend