Lokalne vesti

Predsednik opštine priredio prijem za mlade sportiste

Predsednik opštine Petrovac na Mlavi Duško Nedinić priredio je svečani prijem za mlade sportiste koji su predstavljali našu opštinu na međunarodnim takmičenjima u Sarajevu i Splitu.

Na kadetskom balkanskom prvenstvu u Sarajevu, rvač RK „Zmajevi“ iz Petrovca na Mlavi osvojio je bronzanu medalju i tako ostvario istorijski uspeh za petrovački sport u tom takmičenju. Na međunarodnim Sportskim igrama mladih u Splitu Dušan Štrbac je predstavljao opštinu Petrovac na Mlavi i osvojio peto mesto u konkurenciji velikog broja takmičara iz celog regiona.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend