Lokalne vesti

Presuda za zločin u Prugovu

T.Ž. (54) iz Prugova osuđen je u drugostepenom postupku pred Višim sudom u Požarevcu na 15 godina zatvora, zbog ubistva komšije Darka Petrovića (35), izvršenog 31. januara 2016. godine. Za ovo delo zakonom je zaprećena kazna od pet do 15 godina zatvora. Pošto je osuđen na maksimalnu kaznu, viši tužilac neće uložiti žalbu na presudu.

Ova presuda ista je kao ona doneta u prvostepenom postupku, na koju se odbrana žalila, pa je Apelacioni sud naložio novo suđenje. Zločin se dogodio pola sata pre ponoći, na pragu kuće Darkovog oca, kod koga je on bio na večeri sa trudnom suprugom.

Nakon što je krenuo kući, koja se nalazi u istom dvorištu, odmah pored puta, Darko je počeo da obuva patike, kad su odjeknuli hici koji su ga usmrtili na licu mesta. Da je tog trenutka supruga bila pored njega, pretpostavlja se da bi i ona bila pogođena, ali se zadržala u kući da bi pospremila sto nakon večere. Obdukcijom tela ubijenog, ustanovljeno je da je likvidiran municijom za odstrel krupne divljači.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend