Lokalne vesti

Pretio supruzi usijanom metalnom šipkom

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Ranka P. (36) iz Simićeva, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici.

On je osumnjičen da je 14. novembra, u Simićevu, više puta u toku dana pretio i fizički zlostavljao suprugu M.M. kojoj je zalepio usta, ruke i noge lepljivom trakom potom je udarao i šutirao, preteći joj usijanom metalnom šipkom da će nju i dvoje maloletne dece ubiti, saopštila je danas policija.

Osumnjičeni je kasnije suprugu oslobodio i poslao po pivo u seosku prodavnicu, tako da je iskoristila priliku da pozove policiju.

Policija je uznemirenu suprugu zatekla u centru sela dok je osumnjičeni bio kod kuće, gde je i uhapšen. On je uz krivičnu prijavu predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad majka i dvoje maloletne dece smešteni su u sigurnu kuću.

Policija je protiv osumnjičenog Ranka P. podnela krivičnu prijavu 2002. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede sa smrtnom posledicom kada je u Požarevcu, u stanu tukao svoju tadašnju suprugu Zvezdanu Đurđević (28) koja je nakon pet dana preminula u beogradskom urgentnom centru.

Za to krivično delo Ranko P. je osuđen na kaznu zatvora, koju je izdržao.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend