Lokalne vesti

Pretnja smrću novinaru TV Jerina

Novinara smederevske televizije Jerina Radisava Čučulanovića nepoznati muškarac je sačekao ispred zgrade u kojoj stanuje i zapretio mu smrću.

Čučulanović je agenciji Beta rekao da ga je sinoć oko 22 sata, sačekao nepoznati muškarac i zapretio mu rečima „Ubiću te“. Novinar je zamahnuo kišobranom, a nepoznati muškarac, lica prekrivenog šalom je pobegao. Čučulanović je potom dobio dve uvredljive SMS poruke.

Napad se dogodio posle emitovanja kontakt emisije Tragač, u kojoj je gostovao direktor smederevske Opšte bolnice „Sveti Luka“ Goran Kuljanin.

Na prošloj sednici Skupštine Smedereva odbornici su tražili od vlasti da zaštite direktora Opšte bolnice jer i njemu prete.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend