Lokalne vesti

Preventivni pregledi u Opštoj bolnici i Domovima zdravlja

Akcija besplatnih preventivnih pregleda organizuje se 23. septembra 2018. godine od 8-16 časova u Opštoj bolnici u Požarevcu i Domovima zdravlja u Požarevcu, Velikom Gradištu, Kučevu, Golupcu i Malom Crniću.

U Opštoj bolnici u Požarevcu zainteresovani pacijenti mogu obaviti opšte medicinske preglede poput EKG-a i merenja krvnog pritiska, a od laboratorijskih analiza, krvnu sliku, tumor marker jajnika, kao i tumor marker prostate.

U Domovima zdravlja u Požarevcu, Velikom Gradištu, Kučevu, Golupcu i Malom Crniću će se obavljati opšti medicinski pregledi i analize krvne slike pacijenata.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend