Lokalne vesti

Prezentacija za buduće policajce

Prezentacija kandidatima za upis na kurs Centra za osnovnu policijsku obuku biće održana u petak od 12 do 14 časova, saopšteno je iz Policijske uprave Požarevac.

Za sve zainteresovane kandidate sa teritorije Policisjke uprave Požarevac, koji su  predali konkursnu dokumentaciju, kao i druge kandidate koji ispunjavaju uslove konkursa koje je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, prezentacija će biti održana u petak  21. marta, u velikoj sali Centra za kulturu Požarevac.

Prezentaciju će realizovati predstvanici OEBS-a i predstavnici Centra za osnovnu policijsku obuku iz Sremske Kamenice, a prisustvovaće i predstavnici Policijske uprave Požarevac, navodi se u saopštenju požarevačke policije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend