Lokalne vesti

Prijem za mlade rukometašice

Povodom velikog uspeha koje su postigle mlade rukometašice na Međunarodnom finalu Sportskih igara mladih koje je održano u Splitu predsednik opštine Duško Nedinić priredio je svečani prijem.

Mlade rukometašice sačinjene od igračica ŽRK „Sloga“ i učenica srednje škole „Mladost“ predstavljale su opštinu Petrovac na Mlavi na pomenutom takmičenju i ostvarile veliki uspeh osvajanjem srebrne medalje i drugog mesta. Predsednik opštine se ovom prilikom zahvalio svima koji su bili u timu koji je reprezentovao opštinu i čestitao im na velikom uspehu.

U obraćanju medijima predsednik je naglasio da će mladi i sport u opštini Petrovac uvek imati veliku podršku lokalne samouprave i da rezultati koji se ostvaruju u sportu u prethodnom periodu su rezultati za ponos. Predsednik je između ostalog podsetio da lokalna samouprava obezbeđuje velika finansijska sredstva za sve klubove sa teritorije opštine i da će se taj trend nastaviti i ubuduće.

Nakon obraćanja medijima, predsednik opštine uručio je prigodne poklone za sve rukometašice koje su bile učesnice međunarodnog takmičenja u Splitu.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend