Lokalne vesti

Primoravao ženu na prosjačenje, uhapšen

Policija u Smederevu uhapsila je Ž. R. (51) iz Velike Plane, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo trgovine ljudima.

Sumnja se da je krivično delo izvršio tako što je, u proteklih pet godina, primoravao 59-godišnju ženu iz Velike Plane da se bavi prosjačenjem u njegovu korist, zloupotrebljavajući njenu lošu materijalnu i socijalnu situaciju.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, nakon čega mu je određen pritvor u trajanju do 30 dana, saopštila je PU Smederevo.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend